Turbine Condition Monitoring

 

Keep Them Turning

 

 

PRESSE MEDDELELSE

 

06. april 2017

Gram & Juhl nomineret til årets praktiksted 2016!

Professions bachelor studerende fra Erhvervsakademiet IBA i Kolding har været så glad for sit praktikophold, at han nu har nomineret Gram & Juhl som årets praktiksted.

Konstantin Golpayegani, der til dagligt studere en professionsbachelor i salg og marketing på IBA i Kolding, har i efteråret været 3 måneder i praktik i salg og marketing afdelingen hos Gram & Juhl. Det er ikke første gang Konstantin har været praktikant hos Gram & Juhl, han var også i praktik under sin markedsføringsøkonom uddannelse året før, hvilket var en så god en oplevelse, at han valgte samme praktiksted til sin professions bachelor. ”Jeg blev varmt imødekommet hos Gram & Juhl A/S og derfor valgte jeg at tage to praktikophold hos dem. ” sagde Konstantin om sit valgt af praktiksted.

”For os er det vigtigt at man som praktikant tager initiativ og udviser engagement, samtidig er det vigtigt at vi som praktiksted formår at udvikle en praktikant, og gøre ham/hende klar til at komme ud i en virksomhed, samtidig med at vi tager os af praktikanten. ” sagde Key Account Manager, Sune Guldbrandt Hansen, der var Konstantins kontakt person under praktikopholdet. Konstantin var in sin praktikperiode tilknyttet salg og marketing afdelingen hos Gram & Juhl, på lige fod med de andre i afdelingen, og var derfor med til både interne møder og den store vind energi messe i Hamborg i efteråret.

”For mig var det fedt at udvikle mine kommunikationsevner og faglige færdigheder i et meget varmt arbejdsmiljø. Kort sagt, mine opstillede mål blev opnået med succes efter praktikperioden, og jeg føler mig fuldstændig klar til fremtidens arbejdsmiljø. Læringsresultaterne fra praktikperioden har hjulpet mig til at se erhvervslivet med andre øjne”. – Konstantin Golpayegani.

Vinderen af årets praktiksted findes sidst i maj og  går videre til den nationale finale for alle erhvervsakademier i Danmark i Odense den 7. juni.

”Som en studerende fra IBA som har taget to praktikophold hos Gram & Juhl A/S, kan det uden tvivl siges at være et fantastisk praktiksted. ”– Konstantin Golpayegani.